De Syv Små Dværge - Røde Kro

2-2 (1-2)

Det var tid til første kamp i sæsonen og samtidig første kamp på kunstgræs. Det sidste burde vi være nogenlunde velforberedte på eftersom vi i efteråret fik spillet end del kampe på samme kunstgræsbane, men til gengæld var det lidt sværere at sige hvor velforberedte vi som sådan var på at spille første kamp efter en noget fodboldsløj vinter.

Vi kom da også hurtigt bagud 0-2, så noget kunne tyde på at forberedelserne ikke havde været optimale. Vi stod meget spredt på banen, og vi havde lidt svært ved at finde ud af at hjælpe hinanden på den rigtige måde - og kom i stedet til i for høj grad at gentage sidste sæsons værste tendens: at lade modstanderne flytte rundt på os indtil der lige pludselig stod en mand fri som ingen mente var deres.

Det skal vi gerne væk fra i denne sæson; vi skal stå tættere, mere zoneorienteret og kommunikere bedre. Og efter en skidt start begyndte der også så småt at komme bedre kommunikation og bedre opbakning i defensiven - samtidig med at vi også blev bedre til selv at holde på bolden. Mod slutningen af halvlegen fik Per reduceret på et godt gennembrud, og vi kunne let have scoret endnu flere mål, for chancer manglede sådan set ikke, ofte var vi bare ikke rigtigt klar over hvor fri vi stod tæt under mål.

I anden halvleg sad Dværgene på kampen, og igen var det Per som bragte os på måltavlen: Brian erobrede bolden ved midterlinjen og sendte med en flot teknisk detalje Per afsted med en dyb aflevering - hvorefter han løb ned og bankede bolden ind på usentimental manér.

Desværre blev det dog ikke til alle tre point, men det havde måske også været misvisende for kampen. Havde den dog varet 10-20 minutter længere, ville det dog sandsynligvis være endt med Dværgesejr, for som et positivt tegn kunne vi notere at det var os der havde flest kræfter til sidst - trods den sløje vinter. Det må vi meget gerne udnytte i senere kampe.