100 Dages Klubben - De Syv Små Dværge

3-2 (2-2)

Optakt. Christian syg, ingen erstatning - lodtrækning om målmandsposten. Kaspar punkteret på Nørreport uden penge - forsinket. Morten Lynge forsinket + halvskidt ankel.

Status lige før kampstart: 6 mand. Og hvem skulle vi møde? Nr. 1: 100 Dages Klubben, som vi aldrig før har fået point imod og som tidligere har tilføjet os det største nederlag til dato på 11-1. Optimale betingelser? Næh. Opvarmning? Næh. Men det betyder jo heller ikke det store når bare man går til den mens kampen står på.

Og det gjorde Dværgene i den grad. Vi gav på intet tidspunkt op, og det vidner om indtil flere store sæt af de dersens hængeposer mellem benene. Og det på trods af at reservemålmand i 2. halvleg Malik brækkede lillefingeren 2 steder ved Klubbens scoring og blev på målet resten af kampen!!! På trods af at Brian måtte udgå med en slem og blodsprængt forstuvning da der manglede ti minutter. Hvilket tvang Kaspar til at blive kampen ud og dermed bragte svigermor i uføre med arbejdspladsen. På trods af at Klubben desværre har den mest usympatiske blærebuks til dato på holdet, hvilket ikke kun indebar gentagne usportslige optrædener, men også belæring i børneopdragelse fra hans side. Han afsluttede for øvrigt sin helstøbte forestilling ved i ren kvindefornærmelse at forlade banen efter at have været skiftet ud, så Klubben i kort tid måtte spille med 6 mand indtil primadonnaen forbarmede sig og vendte tilbage.

Ikke engang det kunne bringe Dværgne af sporet. Og kun uheld, en stolpe og en enkelt fantastisk målmandspræstation gjorde at Dværgene ikke mindst fik det ene point med hjem. Og det hjalp ikke at blive rost i badet for at være et af de bedste hold Klubben havde mødt. Pokkers (som vi møder snart)...