FC Broerne - De Syv Små Dværge

3-0 (0-0)

Gråd og tænders gnidsel i det 42.minut. Et gevaldigt SMAK - så var denne sæsons værste skade en realitet. Drama, ambulance og fysioterapeut fra FC Broerne.

"Vi nærmer os jo snart tabstallene ved Verdun"... Lars mangler en reservedel til sin iskias, og Ole røg ud med sin ankel inden han kom ind. Selve kampen var også til tider en lidt uren affære, og der gik ikke lang tid før FC Broernes angriber havde provokeret Kasper nok til at de begge blev sendt ud.

FC Broernes spillere var i det hele taget svært svingende på flinkebarometeret, de fleste var absolut ok fyre og meget hjælpsomme omkring Stigs benbrud. Men førnævnte angriber med de store albuer trækker gennemsnittet noget ned. Han nåede at blive smidt ud en gang til i kampen, efter at have fældet Bo der var meget tæt på en åben chance, og da gutten så kom ind igen, stod den på tilnærmelser (kysselyde etc.) til for eksempel Morten i en sådan grad at man til sidst troede han mente det alvorligt og gerne ville snave.

Nok om det. De skadesplagede Dværge spillede faktisk bemærkelsesværdigt godt i store dele af kampen. Særlig i første halvleg var der fin sammenhæng mellem kæderne. Også i forsvaret blev bolden flyttet godt rundt og fremad, og da FC Broerne fik deres andet gule kort, begyndte Dværgene at have et lille spilmæssigt overtag der fortsatte også efter straffen var afsonet. I denne periode af kampen følte Dværgenes målmand sig glimtvist ensom. Til gengæld ramte Broerne målet når de kom i nærheden, hvilket gav Christian en del at lave.

0-0 ved halvleg. Vi havde i undertegnedes øjne ikke tilspillet os reelle chancer, men der var dog spilmæssigt et grundlag for en vis optimisme. Om ikke andet var vi da ihvertfald ikke slået endnu.

Slået blev vi først i det 42. minut hvor Stigs Ben knak så det sang. Det kan være at det er tøseagtigt at tilskrive vores kollaps i det sidste kvarter den hændelse alene, men det er for mig umuligt at pege på andre grunde. Det blev 1-0 blot et minut efter dommeren havde genoptaget kampen, via et hovedstød tæt under mål, 2-0 på en tværpasning og 3-0 på et målmandsdrop i slutsekunderne.

Medlidenhedspoint tæller jo ikke, men 0-0 ville have været et retfærdigt resultat, særligt når man tænker på hvor grueligt meget de stakkels ni små dværge måtte gå igennem. Det eneste der tilnærmelsesvist var sjovt på den søndag, var den lattergas de gav Stig.

Trænervikarens vurdering

Christian (8) - præsterede en udmærket kamp hvor han kom godt ud af buret både på indlæg og friløbere. Måtte dog tage en skønhedsplet på sig da kampen alligevel var afgjort.

Troels (8) - havde en smule problemer med rigtigt at komme ind i kampen og fik heller ikke altid lige meget støtte bagfra. Var til gengæld stærk og godt kæmpende i presspillet.

Bo (10) - fordelte boldene rigtigt pænt fra midtbanen og var også god til at dække sig af melde sig ind i kampen om de løse bolde. Kunne dog nok have givet lidt bedre støtte til folkene i front.

Rune (8) - havde enkelte problemer med at lukke sin kant af, men spillede som helhed en solid kamp hvor han som altid tilbød sig fint og behandlede bolden fornuftigt.

Lars F. (8) - var plaget af en skade og kunne derfor ikke rigtigt løbe helt igennem. Det tog en del fra de vanlige energiudladninger, men fra tid til anden så man dem dog i glimt.

Kaspar (9) - havde sit hyr med en meget urent spillende angriber og lod sig lidt urutineret provokere til et gult kort, men var ellers den vanlige sikre skanse i bagkæden.

Ole E. (u.b.) - nåede ikke meget mere end 2 minutter før han vrikkede om og måtte gå ud.

Morten (7) - bliver nok ikke fornærmet over en beskeden karakter efter en kamp hvor der vist var flere alkoholrester end ilt i blodet. Fik dog spillet sig op efter en temmeligt famlende start og sluttede helt pænt af.

Stig (10) - måtte forbandet nok en tur på Amager Hospital med brud på skinnebenet, men kommer sig forhåbentlig helt igen efter en længere tur i gips. Det må Dværgene også håbe, for indtil da havde han været eminent ud i disciplinen roligt forsvarsspil og kontrolleret opspil og bliver svær at undvære.