De Syv Små Dværge - BK Star

8-1 (3-0)

Det var søndag, klokken var lort, og det blæste godt til hen over de bulede baner på Kløvermarken. Alligevel var Dværgene mødt talstærkt op, hvad man ikke kunne sige om Stjernerne, der lige knapt kunne stille hold.

Dværgene viste sig ikke fra sin barmhjertige side, og da Stjernernes 8’ende mand lidt senere kom løbende var Dværgene allerede foran 3-0. Alle sat ind af en uhyre tændt Brian (or so I heard…) der ellers var tvivlsom til kampstart. Dværgene styrede totalt starten af kampen og det kunne nemt være blevet til mange flere mål, men stjernerne havde heldigvis for dem selv valgt at tage en målmand med som kunne tage lidt fra, i hvert fald i første halvleg.

Det lignede præstationsangst da anden halvleg gik i gang, for Dværgene blev helt unødvendigt presset tilbage på banen, og på en af de mange dødbolde, som reelt var Stjernernes eneste våben, lykkedes det dem at reducere, med lidt hjælp fra Bos hårtop. Ti minutters nervøst spil fulgte herefter med alt for lidt af det spil, som havde præget hele første halvleg.

Og der skulle faktisk en debutant-præstation til for at give Stjernerne dødsstødet. Som en anden Luke Skywalker fandt Morten C. Stjernernes ømme punkt og udnyttede sin hurtighed over for de tunge og store folk i forsvaret ved at drible en lang tur op ad linjen, for efterfølgende at spille den skråt tilbage til en fri Saaby, der bare skulle sætte foden på. 4-1, og kampen var afgjort. Stjernerne falmede, og den nyudnævnte venstre back (you know the name) lavede et hurtigt hattrick i de sidste ti minutter. Ind imellem de tre mål kulminerede sejrens sødme dog ved at vores altid hårdtarbejdende Mariboer, Ole I., satte foden på en af de mange dværgekontraer og styrede sikkert  bolden ind under overliggeren. Sikke en forløsning.

Stjernerne kunne have fået mange flere bank, men lidt barmhjertighed var der trods alt at spore i de mange brændte chancer. Årets storsejr var i hus, og den kunne ikke været kommet på et bedre tidspunkt.

Trænerens vurdering

Christian (9) - Med udsynet konstant spærret af spillere fra begge hold i feltet var det vanskelige forhold at blive budt som målmand, men Christian tog det der skulle tages og lidt til. Var hurtigt over de få returbolde, der blev givet, og kun med hjælp fra Dværgene selv blev Christian passeret.

Claus (10) - På trods af det konstante pres, som Claus var under pga. stjernernes ”alt ind i feltet”-taktik, så formåede den vikarierende anfører at vinde de fleste luftdueller mod de velvoksne gutter, samtidig med at Claus holdt et højt aggressivt niveau på alt nedfaldet. Lidt mere snak og styring af tropperne havde givet karakteren den sidste tak opad.

Hasholt (10) - Dejligt for anden kamp i træk at kunne gøre brug af Hasholts kvaliteter, som indebar stor løbevillighed både frem og tilbage, præcise både lange og korte afleveringer, indædt fight på alle bolde og så en masse godt humør. God kamp.

Peter (11) - Der er gode kampe, og så er der kampe, hvor man bliver placeret på en ny plads og spiller formidabelt alligevel. Alene forsvarsspillet og de præcise lange afleveringer, som ofte var chanceskabende, er et 10-tal værd. Krydret med 3 mål i slutfasen giver det denne usædvanlige høje karakter for en usædvanlig præstation.

Bo (9) - var bedst i forsvarsspillet, hvor han fik tilkæmpet sig en masse løse bolde og fik derved ofte sat gang i Dværgenes målmaskine. De lange bolde der konstant susede hen over midtbanen, gjorde det ikke nemmere at komme med i spillet. Lidt mere ro midt på banen, når Bo modtager bolden for at fordele den videre, ville gøre Bo til den oplagte def. midt.

Rune (9) - Stabil præstation med gode indgreb og præcise afleveringer. Blev nok overskygget af de andres præstationer, men huskes for endnu engang at præstere på et konstant højt niveau.

Saaby (9) - mangler stadigvæk lige det sidste i den offensive fase, der bringer ham op på sit tidligere niveau, mens det på den defensive front ser godt ud. Vinder de fleste nærkampe og fordeler spillet fornuftigt.

Ole I. (9) - scorede sit første mål for Dværgene, hvilket må være en forløsning efter så mange gode forsøg. Havde desværre ikke så meget held med at holde på bolden som vanligt, men fik fremtvunget de chancer plus dødboldssituationer, som der kræves af en angriber.

Morten C. (10) - Stor debut som lover godt for fremtiden. Masser af snak over hele banen krydret med en stor løbevillighed og mange gode afslutninger. Rigtig god til at aflevere bolden og rykke i en ny fri position. Vigtig egenskab mod stjernernes lidt tunge gutter.

Brian (10) - startede endnu engang som lyn og torden og havde 5-6 store chancer inden for det første kvarter, hvoraf de tre gav mål. Uhyre vigtigt for Dværgene at vi fik et så godt afsæt for resten af kampen. Brian slappede lidt af i 2. halvleg og overlod hovedrollen til nogle andre. Men der var arbejdet ligesom også gjort.