De Røde Djævle - De Syv Små Dværge

1-1 (0-1)

Vel vidende at de er nedrykkere fra Mesterrækken, og efter at have overværet 10 minutter af deres åbningskamp, er der ikke megen tvivl i referentens hoved: De Røde Djævle bliver et af rækkens tophold i år. Det var således med spænding at de fremmødte Dværge gjorde sig klar til kamp trods rådvildhed, da træner-temaet ikke dukkede op. Heldigvis kunne Christian forsikre forsamlingen om at den forsinkede Per ville medbringe opstilling, kampkort o.l.

Fra første fløjt sad Djævlene på spillet, og med hurtige kombinationer lagde de et tungt pres på Dværgenes mål. Bolden blev spillet godt rundt mellem deres forsvar og midtbane, men Dværgene lod sig ikke lokke for langt op på banen og pakkede sig godt i forsvaret på egen halvdel.

Efter mindre end 5 minutter blev der imidlertid dømt et straffe mod Dværgene for en uheldig håndsberøring, efter et hårdt skud var prellet af på overliggeren og hoppet tilbage i feltet. En utrolig veloplagt og velspillede Christian tog dog skuddet, og kampen var stadig helt åben.

Og pludselig, efter endnu 10 minutters pres mod Dværgenes mål, hvor bolden oftest blev ekspederet hurtigt ud af farezonen mere end spillet konstruktivt fremad, slog Den Dynamiske Duo til. En lang tværaflevering fra Lars endte hos Peter, der elegant spillede Per fri af forsvarspilleren, hvorefter Per selv rundede målmanden. 1-0 til Dværgene.

Resten af halvlegen fortsatte som ét langt pres mod Dværgenes mål, afbrudt af sporadiske kontraangreb. Havde vi haft endnu mere held i kampen, kunne Peter have bragt Dværgene på 2-0 henimod slutningen af halvlegen, men hans skud tog stolpen.

Anden halvleg fortsatte i samme stil. Djævlene præsterede gode kombinationer og flot angrebsspil mod et Dværgehold, som til gengæld stod godt og vandt mange dueller overalt på banen. Og de giftige kontraangreb fra Dværgene gjorde livet farligt for Djævlene.

Den gedigne holdpræstation blev krydret af flere spændende momenter. Endnu et stolpeskud fra Peter, en fænomenal redning af Christian, et godt langskud fra Rune og en fejende flot dribling fra Per, der satte to Djævle af og serverede et Beckhamsk indlæg til Peters pandebrask, som imidlertid sendte bolden over mål, var blandt højdepunkterne set fra vores sidelinje.

Havde vi haft alt det føromtalte held i kampen, kunne det såmænd godt have stået 4-0 til Dværgene midt i 2. halvleg. Men i betragtning af at Djævlene vist også havde endnu to stolpeskud, hang Dværgenes føring i en tynd tråd. Og bedst som vi troede at vi kunne ride stormen af og hive sejren i land, lykkedes det for Djævlene hen imod kampens slutning at reducere med et flot udadskruet venstrebensspark fra venstre side, som Christian ikke havde en chance for at tage.

En ganske flot holdindsats af Dværgene, som dog også afslørede at der er plads til forbedringer i dele af forsvarets kondi, og til skarpheden i angrebet.

Lejlighedstrænerens vurdering

Chr. H. (11) – En sublim indsats, der nærmer sig det fantastiske, i forhold til  hvad man kan forvente sådan en onsdag aften. Straffesparket og flere åbne chancer blev afværget og holdt os inde i kampen. 13-tallet ville have været i hus, hvis nullet var holdt kampen igennem. Her kan Christian dog ikke bebrejdes.

Troels (9) – Stabil indsats med masser af kampgejst. Mangler lidt beslutsomhed i enkelte situationer

Ole I. (10) – Roterede på mange pladser og kæmpede som en gal. Kom foran på mange bolde. Kampformen taget i betragtning giver helhedsindtrykket en tak opad.

Saaby (9) – Fik lagt et godt pres på modstanderne, når de var i boldbesiddelse, og målet trækker op i vurderingen. De manglende bolderobringer med låget i 2. halvleg, som ellers blev lovet, trækker derimod ned. Var involveret i modstandernes scoring.

Rune (8) – God i det fremadrettede spil, men havde placeringsvanskeligheder som rotationsspiller på midtbanen. Lidt mere tålmodighed i opspillet ville have hjulpet i denne kamp. Men der ligger et mål og venter lige om hjørnet.

Claus (10) – Endnu engang en kæmpe i forsvaret. Aggressiv som bar fa... Hvis han så også begynder at dirigere, kan vi slet ikke undvære ham.

Peter (9) – En angriber skal altså score, så er det sagt. Men med fight og mange bolderobringer kan man nå langt.

Lars F. (10) – Den mest disciplinerede kamp til dato, krydret med kæmpe arbejdsindsats. Tillykke med Dværgen!

Kaspar (9) – En kærkommen mand på midtbanen, som man ikke bare sådan løber forbi. Kampene mellem Djævle og store Dværge vindes suverænt af Dværgene. Deltog dog for meget i losseriet for en så central plads. Også selvom det var nødvendigt.