Lars - Thomas - Bo
Jonathan

Bænk:
Troels H. (Højre wing/forward)

Første kamp fik en besynderlig start. Vores modstander var ikke dukket op, og vi aftalte med dommeren, at vi vandt kampen 3-0, som reglerne foreskriver. Imidlertid besluttede vi os for lige at lede efter en modstander, eftersom det ville være for trist at være stået så tidligt op for ingenting (ud over de 3 point). Og dæleme om ikke det viste sig, at vores modstandere alligevel endte med at dukke op - blot under et andet navn og i en anden spilledragt end programmet havde afsløret. Som næsten alt for gode sportsmænd valgte vi alligevel at spille den ellers allerede vundne kamp, og det skulle jo vise sig at være en god ide.

Banen var rimelig lækker, og bare den dog bliver ved med at være det! For en gangs skyld kom dværgenes kombinationsspil langs jorden til at fungere. Når vi så dertil kunne lægge, at Vigerslev BK var noget uorganiserede, var det klart, at dværgene kom frem til en del chancer. I første halvleg var vi dog ikke så skarpe. For en del skyldtes det nok den stride modvind, som vi var oppe imod, og som også drillede forsvarerne, når Vigerslev lagde lange bolde op til deres 'temperamentsfulde' angriber (der til sidst fik 5 min.s udvisning - gult kort - efter for anden gang at have forsøgt at give Stig albuen).
    Men ca. midt i halvlegen var Jonathan fri i venstre side, og hans indlæg blev roligt og sikkert ekspederet i det tomme mål af en Vigerslev-forsvarer. Skriften var nu på væggen, men den blev dog delvist udvisket, da Kaspar, Stig og Troels W. i et joint venture gik fejl af en ellers rimelig harmløs lang bold, som en Vigerslevmand hurtigt opfattede og prikkede i kassen.

I anden halvleg var der til gengæld intet at tage fejl af. Jonathan bragte os hurtigt foran med et resolut skud efter et kontraangreb, og så måtte Vigerslev frem på banen. Det kunne de dog ikke rigtigt holde til i modvinden, og som de langsomt gik ned fik dværgene stille og roligt cementeret sejren. Først kunne Jonathan nette igen, derefter spurtede Troels frem og bankede en præcis pasning fra Jonathan hårdt i nettet og til sidst kunne Bo score fra en spids vinkel i venstre side på Thomas' hurtige kontra-frispilning.

Nu skal det så blive spændende, om vores forsvar også kan holde til, når vi møder en mere velorganiseret modstander, der ikke helt så nemt løber sig trætte. Tomandsforsvaret virkede i det meste af kampen stabilt, men der blev da et par friløbere til deres forreste folk, men de blev som regel presset, så de skød langt ved siden af i modvinden. Men alt i alt altså en ganske god start - vi vandt sikkert uden at spille specielt fantastisk.