Simon

Bænk:
Lars (højre wing)
Ulrik (back)

Meget tidligt søndag morgen skulle Dværgene spille mod Freja 99, som skulle besejres hvis vi skulle nå den 3. plads, der måske giver oprykning. Men sådan skulle det ikke gå.

Skal man lede efter undskyldinger for det pinlige 1-5 nederlag, er det oplagt at nævne, at vi ikke havde nogen ”rigtig” målmand med. I første halvleg måtte Troels H. aftjene sin målmandspligt, og det kostede i hvert fald et mål (0-2), og i anden halvleg var det Kaspars tur, hvilket nok også kostede noget, først og fremmest fordi forsvaret blev svækket ved hans fravær.

Men dette forklarer ikke hvorfor hele holdet spillede så dårligt. Freja 99 var bedre på nærmest alle punkter, især boldkontrol. Vi smed rigtig mange bolde væk, mens de forholdsvis let fik lov at spille sig frem.

Der er ingen grund til at remse alle deres mål op, eller fremhæve Troels H.s evne til en enkelt gang at stå det rigtige sted og dermed få sidste ben på dværgenes reducering.

Efter kampen blev det diskuteret om vi spiller med den rigtige forsvarsformation. Jeg vil ikke forsøge at gengive folks holdninger her, men derimod kraftigt opfordre til at man skriver sine meninger om dette (og andre relevante ting) til dværgenes interne debatsider.

Alt i alt en træls start på dagen, hvor man nu kun kan se frem til den sidste kamp mod Team AJAX. Selv om denne også ligger alt for tidligt, må det dog kunne lade sig gøre at vinde dén.