FC Pain - De Syv Små Dværge   0-3 (skrivebordsafgørelse)

Christian P. (højre midt)
Bo (målmand)

Ikke benyttet:
Thomas

Det blev en skrivebordsafgørelse, da FC Pain ikke havde opdaget, at kampen var blevet rykket en time frem. Dommeren fløjtede kampen af med en 0-3 sejr til os, og så kunne vi ligesom stå der balancere med bolden på fødderne.

Vi besluttede os dog til om ikke andet at få lidt træning og fodbold ud af det, så først spillede vi lige lidt internt og da FC Pain efter en times tid dukkede op, tog vi en træningskamp for sjov. På det tidspunkt skulle Thomas godt nok gå, og Stig forlod banen efter ca. 20 minutters spil, så vi var lidt decimerede.
    En udmærket 1. halvleg med medvind resulterede i 2-0 til Dværgene efter FC Pain-dominans. I anden halvleg var kræfterne dog sluppet op, særligt på den tynde 2-mandsmidtbane, som var stillet op i dagens anledning. Og på hurtige fremløb og udmærkede stikninger i dybden fik FC Pain scoret 4 mål, de 3 af dem på riposter tæt inde under mål. Et trøstmål blev det dog til i kampens afslutning, så resultatet var 4-3 i Pain-favør.
    Ikke så meget at sige til Dværgenes indsats andet end at det nok er en idé ikke at spille en halv kamp før man går igang med kampen næste gang (så det lader vi være med).