Super G - De Syv Små Dværge    0-6 (0-1)
Af Lars Knudsen
Til kampen mod rækkens absolutte bundhold var det trænerens fremmeste opgave at mane de sejrsvante og målliderlige Dværge til besindighed. Det blev diskuteret, hvorvidt Super G havde formået at score i deres tidligere kampe, eller om de blot havde fået point på modstandernes udeblivelse. Det blev ligeledes bragt på bane, at de havde tabt så stort, som de havde, fordi de kun havde kunnet stille med 6 mand til flere kampe, og at vi derfor skulle passe på, hvis de til opgøret ville stille med mere end 6 spillere. Det gjorde de ikke.

Dværgene startede med et konstant pres mod Super G’s mål. Deres 5 markspillere stillede sig fornuftigt op i noget der lignede en 5-0-0 formation. Peter kom dog hurtigt til et par gode forsøg, der dog gik tæt forbi. Den første udgave af Super G’s målmand fik også hurtigt vist, at han ikke havde til sinds at lade målene rasle ind. Per Svop og Jairo havde ligeledes nærgående forsøg inden for de første 5 minutter.
    Tempoet i kampen, dvs. Dværgenes opspil, gik hurtigt helt ned. Boldbesiddelsen vurderes af referenten til at være 95% til Dværgene (her beregnes effektiv spilletid, hvilket nok var ca 20 minutter). De 5 Super G’ere stod kompakt omkring deres straffesparksfelt, og Dværgene trillede bolden rundt i et adstadigt tempo. Der var ikke den store lyst til at rykke forbi en mand, givetvis fordi det ville være for pinligt at miste den og sætte en kontrachance i gang, og det var svært at rykke i dybden, da Super G’s forsvar sjældent forlod straffesparksfeltet.
    De tre angribere forsøgte dog at komme ind bag midterforsvaret. Når det lykkedes, blev det dog til flere gode redninger fra målmanden, men også mange spildte chancer, da den meget lette Champions League bold hoppede og dansede på den hårde bane.
    Når Dværgene blev utålmodige, blev det til skud udefra. Også her var det svært at ramme målet. Medvinden og den elendige bold gjorde, at de fleste skud gik langt over. Herefter kunne målmanden bruge et par minutter på at hente bolden.
    Vores spil led i det hele taget af mange afbrydelser. Super G skiftede målmand 4 gange, og den apatiske dommer, der sjældent tog mere end et skridt i nogen retning, afbrød kampen for at hjælpe dommere og spillere på banen ved siden af. I anden halvleg forsvandt han for at forhøre sig om forløbet af et slagsmål. Mindre engageret var han i de 3-4 tilfælde, hvor Peter skulle have haft straffe eller frispark.
    Jairo reddede dog første halvleg fra en ren fadæse, da han tog det rigtige løb i dybden og prikkede bolden mod den fremstormende målmand. Jairo sprang over målmanden og fik derved returbolden på foden og løb således 1-0 målet og sig selv i nettet.
    I pausen blev Dværgene enige om at sætte mere tempo i spillet. Det hjalp noget. Der blev stadig nipset meget, men vi kom dog igennem til 5 mål, alle scoret fra klos hold. Per Svop fortsatte sin målstime, og Jairo blev rundens topscorer, da han gjorde det til 0-3. Troels satte sin første sæsontræffer ind fra straffesparkslinien, Peter tegnede sig for målet til 0-5 og Lars Fremerey lukkede ballet med sin træffer til 0-6.
    Det var nok det sidste vi så til Super G i denne omgang. Holdet trækker sig efter al sandsynlighed, og vi får se om vores sejr overhovedet kommer til at tælle eller bliver til 0-3 på skrivebordet.

Trænerens vurdering:

Stig (9) - fik lidt motion ved at hente nogle bolde uden for banen, men der var nu ingen skud på mål. Nitallet er så for et par udmærkede udkast.

Jairo (10) - optrådte både sikkert og boldsikkert og fik da også gevinst to gange.

Troels (9) - søgte sit første sæsonmål - og fik det! Var iøvrigt ganske koncentreret og afleverede godt, omend han var lidt slem til ikke at skabe bredde.

Claus (9) - havde fået et let job som midterback, men viste stor koncentration og godt initiativ med bolden.

Peter (9) - havde ikke så voldsomt meget plads i en konsekvent offensiv rolle på midten, men snoede sig godt og undgik mirakuløst at få straffe i 3-4 tilfælde.

Lars F. (9) - virkede lidt rådvild med bolden på fødderne i starten, men spillede sig op fik godt gang i kombinationerne efterhånden.

Lars K. (9) - havde godt styr på sine opgaver og satte kræfterne ind når det var nødvendigt.

Per Svop (9) - optrådte i dag helt i front, hvor han lavede fine små ting med bolden, men dog særligt i første halvleg havde svært ved at komme til.

Lars H. (9) - viste en god indstilling og kørte på i 60 minutter både fremad og bagude. Havde ikke meget rum at løbe i, men kompenserede med gode små træk og - især i anden halvleg - gode korte pasninger.