De Syv Små Dværge - G. A. Hagemanns Koll.   6-0 (2-0)
Af Bo Nissen Knudsen

Dværgene mødte lørdag op til en farlig kamp mod G.A. Hagemanns Kollegium. Godt nok var det top mod bund, men eftersom det var sidste kamp før den formodede gruppefinale mod Dynamo Mørkhøj kunne man hurtigt komme ud for at koncentrationen kunne svigte.
    Sådan skulle det dog ikke gå. Fra starten kørte spillet godt nok ikke helt optimalt, og Dværgene virkede lidt usikre og ikke selvsikre nok til altid at tilbyde sig godt nok for boldholderen. Farligst var Claus på Peters hjørnespark, og tre gange var han uheldig med at få headet over mål i sin velkendte kraftfulde stil.
    Men cirka halvvejs inde i første halvleg begyndte spillet så småt at flyde, og de velkendte Dværgekombinationer blev farligere og kom længere frem på Hagemanns banehalvdel. Vi har tidligere formået at slide modstanderne op i løbet af en kamp, men her skete det faktisk allerede i første halvleg, hvilket ikke mindst skyldtes en meget stærk indsats af Claus på den defensive midtbane, hvor han både erobrede mange bolde, fastholdt spillet godt og kom til langskudchancer.
    Og arbejdet gav så resultat, da Lars F. kunne frispilles i højre side med en lang flad bold fremad. Lars sparkede koldt og præcist bolden ind i det lange hjørne, og så var vi for alvor i gang. Ikke så lang tid efter scorede Peter sit sæsonmål nr. 21, der var en løs bold, som blev sat ind.
    I pausen lancerede den krævende træner dog et krav om endnu mere engagement og aggressivitet, men alligevel blev det en lidt blød start på 2. halvleg. Men da Peter satte et smukt langskud ind efter ca. 10 minutter begyndte sejren at virke ganske sikker.
    Lidt efter kom en taktisk rokade, hvor en energisk og tændt Lars F. blev rykket ned som venstre back for at få lidt mere drev i gennembruddene på venstrekanten, mens Jairo blev rykket frem som offensiv højre midt, hvor han kunne bidrage med sin boldsikkerhed.
    Hagemanns havde virket sporadisk farlige i specielt deres højre side, men spændingen forsvandt helt, da en bizar ulykke afbrød kampen i en del minutter. En Hagemand slog overmunden ned i hovedet på Jairo og knækkede en tand. Og mens Jairo blødte fra hovedet, men dog ikke så ud til at være kommet noget alvorligt til, måtte den stakkels GAHKer tage afsted på skadestuen i svimmel tilstand. Forhåbentlig er det dog ikke noget han får alvorlige mén af!
    Vi tilbød at afbryde kampen ved stillingen 3-0, men Hagemændene valgte at fortsatte 6 mand høj, og så forsvandt det meste af tempoet i kampen selvsagt. Dværgene kunne uden det store besvær kombinere rundt om de tilbageblevne, og det mest bemærkelsesværdige i resten af kampen var faktisk Troels W.s ihærdige forsøg på at sikre sig en sæsonscoring. Efter at Peter havde øget til 4-0 havde Troels da også et skud på trekantsammenføjningen, som Lars K. samlede op og sikkert satte ind til 5-0, men tættere skulle han dog ikke komme på. I stedet kunne Peter lukke med en scoring til 6-0 efter et godt gennembrud af Claus i højre side. Færdigt arbejde.

Trænerens vurdering:

Stig (9) - holdt igen nullet, selvom det nu heller ikke blev til så mange farlige situationer som kampen skred frem. Enkelte gange viste han dog god timing, når han gik ud af sit mål.

Troels W. (9) - ik ikke noget ud af sit personlige stormløb mod GAHK-målet til sidst i kampen, men viste ellers fornuftigt defensivt spil.

Jairo (8) - havde en lidt stille dag på venstre back, hvor han havde lidt svært ved at falde ind i spillet. Måtte desværre udgå kort efter at være blevet rykket frem som offensiv midt, hvor han så ud til at være ved at komme i gang.

Claus (11) - kiksede godt nok et straffespark begået mod Peter i 1. halvleg, men det var en enlig skønhedsplet på en meget stærk præstation på den centrale defensive midtbane, hvor han fyldte virkelig meget.

Peter (10) - havde ondt i sin forgyldte venstrefod før kampstart, og han syntes faktisk også lidt hæmmet og knap så skarp i sine førsteberøringer og skud som vanligt, men alligevel markerede han sig med hele fire mål, hvilket gjorde det lidt svært at overse ham som Dagens Dværg.

Lars F. (11) - var tændt og aggressiv og havde gode fremstød fra både højre midt og til sidst venstre back. Satte fart i spillet og skilte sig generelt godt af med bolden.

Lars K. (9) - rokerede uvant rundt på de tre forreste pladser, hvilket nok forhindrede ham i for alvor at komme i en fast rytme, men de varierende opgaver blev nu løst fornuftigt og kronet med et mål til sidst.

Kaspar (9) - var for det meste ganske sikker i midterforsvaret, men formåede ikke helt som anfører at dirigere holdet i starten af hver halvleg, hvor der var lidt forvirring i organisationen og først og fremmest opspillet.