De Syv Små Dværge - BK Saab   2-2 (2-1)
Af Bo Nissen Knudsen

Først og fremmest kommer dagens kamp nok til at blive husket for en tilskuerrekord som sikkert vil stå et stykke tid. Ikke færre end 9 af hjemmeholdets fans havde ladet sig lokke af det milde septembervejr til at møde op og kræve Dværgesejr.
    Og den dominerende tilskuergruppe fra Sydlangeland og omegn fik da også valuta for pengene, da Peter på et hjørnespark fra Ulrik løb fra sin markør og headede bolden hårdt ind tæt under mål. Stor jubel.
    Inden da var det dog blevet til føring til Saab på en løs chance, hvor et voldsomt skruet ydersidespark snød Christian H. i målet og røg ind. Da var jubelen ikke så stor, men så var det jo op til Dværgene at vise morale.
    Det var tydeligt at Saab var meget opsatte på at få revanche for vores sidste sejr over dem, og kampen blev også ganske fysisk præget. Det blev til gengæld til meget få målchancer til begge hold, og på den måde var uafgjort vel det rette resultat - Saab havde nok det meste af spillet, men Dværgene havde måske de største chancer.
    Det var dog egentlig ikke en stor chance, som førte til Dværgenes andet mål, da Peter i en indkastsituation fik lagt bolden til rette for Ulriks hovede ved fjerneste stolpe, og han headede den over målmanden og ind i fjerneste målhjørne via overliggeren. Og så kunne man igen høre hvem der var hjemmehold.
    Stillingen 2-1 holdt halvlegen ud. Efter pausen bredte der sig nogen nervøsitet, for vi har efterhånden desværre vænnet os til at gå ned i tempo i starten af 2. halvleg. Og efter 5 minutter, hvor det egentlig kørte okay, begyndte Saab da også at presse os i bund.

Peter og Ulrik

Det skinnede igennem, at vi havde svært ved at tackle modvind og de fysisk stærkere Saab-spillere på én gang, og i resten af halvlegen foregik det meste spil på Dværgenes halvdel og med Saab i boldbesiddelse.
    Ikke desto mindre fik vi faktisk redet stormen af indtil Kaspar, med hele Dværgeholdet på vej frem, desværre kiksede en fremlægning mod venstre side, som Saab kunne fange på midten og med ganske få stationer omsætte i et hurtigt mål.
    Til gengæld fik Dværgene nok den største chance i kampen, da samme Kaspar efter en bolderobring spillede Bo på midten, der kunne lægge bolden dybt til Lars F. Efter en sprint mod mål, hvor Lars kunne mærke Saabs store og hårdtspillende 5'er ånde sig i nakken, skød han desværre lige forbi.

Hvis man tæller målchancer kunne vi desværre ikke byde vores rekordpublikum på en specielt spektakulær kamp, og såvel den defensive organisation som det organiserede opspil var heller ikke på højde med de sidste par kampe. Men de af tilskuerne som satte pris på en hård fight gik næppe skuffede hjem. Det gjorde måske til gengæld Saab, som vist gerne ville have haft deres revanche, mens Dværgene nok alt i alt kan stille sig tilfreds med uafgjort mod et godt hold.

Trænerens vurdering:

Christian H. (8) - klarede sig egentlig udmærket på trods af sine monumentale tømmermænd. Der var nu heller ikke så forfærdelig meget at lave for ham i kampen - bortset fra ved målene, hvor han i hvert fald var sagesløs ved det andet.

Søren (8) - spillede udmærket som offensiv venstre back, men skal lige lære sig zoneforsvarets lyksaligheder og lære at time sine fremløb rigtigt.

Troels W. (8) - gjorde ikke så meget væsen af sig, men fik lukket udmærket af i sin side. Det blev dog ikke til den helt store deltagelse i opspillet.

Bo (9) - var kommet på et alvorligt løbejob med at dække af for de ivrigt sideskiftende Saabere, hvilket han egentlig klarede fint. Havde til gengæld ikke luften til at løbe så meget offensivt.

Michael (9) - kom denne gang ikke til målchancer, men løste igen sin taktiske opgave med at rage boldene til sig oppe foran rigtig godt. Indsatsen var måske ikke iøjnefaldende, men til gengæld essentiel for den smule organiseret opspil det blev til.

Peter (10) - har åbenbart svært ved at spille dårlige kampe, og var da også et lyspunkt på trods af den vanskelige tjans med skiftevis at spille offensiv midt, defensiv midt og spids. Som sædvanligt meget boldsikker og kreativ.

Lars F. (8) - havde et par perioder i kampen, hvor han mistede koncentrationen og lavede besynderlige ting, men var omvendt også en konstant trussel for Saab med sin hurtighed på højrekanten.

Kaspar (8) - var vanligt stærk i defensiven, men havde til gengæld problemer med at skille sig af med bolden. Brillerede også med to indkast som ikke nåede ind på banen...

Ulrik (10) - bliver mere og mere pålidelig og ligner snart en ren forsvarsklippe. Kronede i første halvleg sin indsats med et yderst appetitteligt hovedstødsmål.