De Syv Små Dværge - AC Forza-2  0-0 (0-0)
Af Bo Nissen Knudsen

For anden kamp i træk holdt vi buret rent, og for tredie kamp i træk undgik vi nederlag.
    Det er mest statistisk anlagte folk som synes at kunne have glæde af 0-0 kampe, og vi var måske også lidt skuffede efter kampen, da vi havde sat næsen op efter tredje sejr på stribe. Men vi havde nu ikke så meget at være skuffede over, for det var faktisk Forza som kampen igennem havde langt de bedste muligheder.
    En enkelt stor chance blev det til da Lars F. lagde et godt indlæg fra højrekanten som Jakob kastede sig frem for at heade i mål - og desværre kun snittede. Men ellers var Forza unægteligt tættest på. Tre skud på "træværket" fik de drevet det til. Et par af chancerne var meget store - det var specielt i starten af kampen hvor Dværgene ikke var helt vågne. Vi lod dem slippe igennem på et par kontraangreb, men heldet var altså ikke med dem.
    Ellers var det en kamp som var meget domineret af den stærke blæst. Begge hold pressede hinanden hårdt, og der gik Premier Division i sagerne med masser af lange bolde der fløj temmelig uberegneligt.

Kaspar

I Forzas forsvarsende stod deres bedste mand, en meget kropsstærk og boldsikker centerback, som fjernede det meste af glansen fra Dværgenes offensiv. Men i den tilsvarende rolle hos Dværgene var Kaspar nærmest frygtindgydende - Forza havde faktisk et par luftstærke folk oppe foran, men de meget hårde dueller som de mange langbolde førte til blev næsten alle sammen vundet af Kaspar på meget kraftfuld vis.
    Kampens dramatiske højdepunkt var nu hverken en luftduel eller et stolpeskud. Det var da Stig gik ud for at samle en bold op på kanten af feltet og blev skubbet i ryggen. Sikker på at få frispark greb han bolden i armene uden for feltet og fik gult kort og 5 minutters udvisning. Stor utilfredshed blandt Dværgene, der dog hurtigt genvandt koncentrationen. Og i 5 minutter overtog Lars K. målet mens Bo rykkede ned som højre back i stedet. Lars fik lavet flere gode redninger i denne periode, hvor Dværgene var koncentrerede og meget pressede - selv om Jakob ganske snu præsterede at komme til en af flere gode muligheder samtidig. Hans afslutninger var dog ikke helt skarpe i den kamp, og så måtte det jo blive 0-0 da ingen andre formåede at tilspille sig væsentlige chancer.
    Efter kampen var Kaspar blevet så kåd af sin egen stærke indsats at han forsøgte at lancere en konspirationsteori som forklaring på at vi ikke fik tredje sejr i streg, men selv ikke fredagsfordrukne Dværge var helt til at bringe nok ud af fatning til at tro at vi slap andet end heldigt fra kampen med uafgjort.

Trænerens vurdering:

Stig (9) - fik sin første disciplinærstraf men var ellers ganske sikker både i feltet og på afslutninger udefra.

Troels W. (8) - dækkede fint af men var småskadet og holdt sig meget på sidelinien.

Rune (8) - viste udmærket boldomgang, men var lidt anonym i fremspillet og en smule flegmatisk i defensiven.

Bo (7) - var også generet af en småskade og nåede aldrig rigtig op i fart. Havde svært ved at holde Forzas centerback ude af deres opspil.

Lars F. (9) - viste rigtig godt fighterinstinkt og vandt mange bolde. Havde dog stadig en del placeringsvanskeligheder i zoneopdækningen på midten.

Lars K. (9) - var almindeligt solid uden at gøre voldsomt væsen af sig. Havde dog lidt problemer med beregne boldens bane i vinden fra tid til anden. Målmandsopgaven blev løst sikkert i en meget stressende situation.

Jakob (9) - fik ikke så meget ud af et par ellers udmærkede ryk. Præsterede dog i perioder at udstråle så meget farlighed at Forza holdt flere mand tilbage for at dække ham af.

Kaspar (11) - var helt suveræn i luftspillet som var så vigtigt i kampen. Uden at han viste specielt meget i opspillet er det i sig selv en topkarakter værd.

Ulrik (8) - viste igen at han er meget pålidelig når han er i nærheden af bolden men at han er noget i tvivl om hvad der skal ske når den ikke er i nærheden.